Góða ráð til Vetrarcamping í Føroyum

 

Hava sprit við at koyra í avløpini, so tað ikki frystir
 

Campisternes-rejseportal
Problemet med afløb og spildevandstank er størst. Det er en fordel at give slanger og rør en isolering, så vandet ikke fryser så nemt. Det er tilrådelig at medtage lidt sprit, som kan hældes i afløbsrør/vask, samt i spildevandstanken.

 

Kavi kann leggjast rundan um skortsteinin, og farlig luft inni í vogninum
 

Campisternes-rejseportal
Du har sikkert i udlandet set, at campister i Østrig og Italien har mærkelige stativer over deres campingvogn. Det skyldes at de garderer sig mod høj sne, så deres skorstene ikke tildækkes af sne. Dette vil være livsfarligt, der er risiko for kulilteforgiftning. Aldes centralvarme fyr er forsynet med en sikkerheds anordning, så det ikke kan starte, når skorstenen er dækket af sne eller is.

Hos din campingforhandler kan du også få et forlængerstykke til din skorsten, sådan at din skorstensåbning friholdes for sne. Fås i forskellige længder.

 


 

 

 


Góð ráð til vetrarcamping frá Peer Neslein um isolering, avløb etc....
Td loysa avløbs-rørini frá undir vogninum = 2 spannir

Soleiðis hava vit spent okkara vogn fast í Vestmanna

Reimar spentar í ketuna, sum er føst í betong so hettar eigur at halda, haldi eg :o)
   

   

Havi verði og sett eina reim á afturat, so nú er ein reim hvørju meðin aftan

Aftan høgru meðin, nú er krókur settur á stelli og á ketuna                                                   Her sæst krókurin høgru síðu aftan
   

Vinstra síða aftan krókurin festur í ketuna                                                                           Krókurin festur í stelli, vinstra aftan
   

Her síggjast báðir krókarnir undir campingvogninum aftan                                                  Vatni frá brúsuni og vaskinum fer beinaleið í rennuna, so er tað ta minni at sleipa :o)
    Vatni frá vaskinum
 

Nú kann vindurin koma :o)

So hava vit sett telti fast fyri veturin, vónandi heldur tað :o)
   

Her er minst eitt tons av steinum bæði innan og uttan                                                           Sett eina skrástong :o)